Kungulleshka të mbushura me mish [ Zucchini (courgette) with meat recipe ]


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/37/d759410480/htdocs/cookingrecipes-a/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/37/d759410480/htdocs/cookingrecipes-a/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Përgaditja e Kungulleshave: marim dy kungullesha i lajmë mir me uj dhe i prejm në mes i pastrojm pjesën e mbrendshe i fusim në një en me te thell për ti zier 10 min dmth deri sa te zbuten, pastaj i vendosim ne tepsi dhe ne tepsi shtojm 100 ml uj, i mbushim me mishin e pregaditur mishin nuk e fergojm shum dhe përmbi ju fusim kashkavall qe shkrihet per pica i fusim në fur 250 grad për 20 min. Ju bêftê mir, per me shum na beni Subskribe qe ti shifni videot e radhes qe do i nxjerim.
Subscribe : https://www.youtube.com/channel/UCzJYHbsgvDKZir7_co7BsaA
Per me teper video : https://www.youtube.com/my_videos?o=U